Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Προβλέψεις Μαρτίου 2010

Ένας μήνας που αρχίζει με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς ευκαιρίες παρουσιάζονται σε ένα τοπίο που είναι ποτισμένο ήδη με τον φόβο και την ανασφάλειά μας για το αύριο. Ίσως ο μήνας αυτός αποβεί καθοριστικός για την συνέχεια, και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστούμε κάποιες αλλαγές που ενεργοποιούνται τώρα στην ζωή μας.

Κάποια εμπόδια θα κορυφωθούν μέχρι τις 9 του μήνα, οπότε και η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ενώ στην συνέχεια, οι ενέργειές μας θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες και αποτελεσματικές.

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια στο διάστημα 14-17 του μήνα, που πρόκειται να μας αλλάξουν κάποια από τα σχέδιά μας.

Ένα πραγματικά σπάνιο και εντυπωσιακό πλανητικό γεγονός πραγματοποιείται τότε, η τετραπλή σύνοδος των Ηλιου-Σελήνης-Ερμή και Ουρανού, σε αντίθεση με Κρόνο, αλλά σε αρμονική όψη τριγώνου με Αρη στο Λιοντάρι, καταδεικνύει την σπουδαιότητα κάποιων εγχειρημάτων μας, αλλά με σοβαρές παρενοχλήσεις και εμπόδια από πρακτικές μας εξαρτήσεις με άλλα άτομα. Η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για να προωθήσουμε ζωτικούς μας στόχους, γίνεται πιο έντονη και πηγαία, αλλά καταδεικνύει και την ανάγκη της παραδοχής μας κάποιων ελλείψεων, και της συμμετοχής σε δράση κάποιων ατόμων μαζί μας. Θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας θα προκύψουν μόνο αν δεχτούμε συμβιβαστικές λύσεις, και σεβαστούμε με ειλικρίνεια τα δικαιώματα κάποιων άλλων στην ζωή μας.

Εντούτοις, ενώ η Νέα Σελήνη με βοηθό τον Δία στις 15, μας δίνει ελπίδες για την πορεία των ενεργειών μας, η Πανσέληνος στις 30 του μήνα, φανερώνει τις ελλείψεις, αδυναμίες μας, και την ανάγκη να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε κάποιες καταστάσεις που μας γεμίζουν φόβο και ανασφάλεια.

Ένας μήνας, που χαρακτηρίζεται «Πλουτώνιος» αφού η παρουσία του Πλούτωνα γίνεται άβολα αισθητή, και πρόκειται να επηρεάσει με απρόβλεπτο τρόπο την πορεία της ζωής μας.

Το μήνυμα που στέλνει ο φετινός Μάρτης είναι η ανάγκη συνεργασίας και ο έλεγχος κάποιων ατομικών μας πρωτοβουλιών. Τα αποτελέσματα τώρα εξαρτώνται περισσότερο από την ικανότητά μας να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα με άλλους, ενώ κάποιες «θαρραλέες» ατομικές πρωτοβουλίες δεν θα τύχουν της υποστήριξης των οποιωνδήποτε συγκυριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου