Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Το τοπίο του μήνα - Ιούνιος 2010

Σίγουρα ο πιο ενδιαφέρον και παράλληλα ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς αυτής, πρόκειται να σηματοδοτήσει την απαρχή κάποιων συνταρακτικών αλλαγών για τον πολιτισμό μας.
Ένας μήνας που θα πιέσει για δραστικές αλλαγές στην ζωή μας, και θα βοηθήσει, μέσα από κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, την απαρχή μιας διαδρομής που πρόκειται να μας αλλάξει εκ βάθρων κάποιες δομικές μας αρχές και τοποθετήσεις.
Η αρχή του μήνα πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια κάποιες έντονα ψυχολογικές αντιδράσεις, αφού θα συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιες ενέργειές μας δεν μπορούν να φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Το πέρασμα του Δία στον Κριό, και η ταυτόχρονη συνάντησή του με τον ανατρεπτικό Ουρανό, θα πυροδοτήσει άμεσες αντιδράσεις για την υλοποίηση κάποιων αμυντικών μας μηχανισμών, προκειμένου να αποφύγουμε κάποιον σοβαρά διαφαινόμενο κίνδυνο. Όλα αυτά σκιαγραφούν το πλαίσιο που θα δημιουργηθεί στο 1ο δεκαήμερο, και θα μας παρακινήσουν να αναλάβουμε έντονα δράση, εν μέσω λίαν αντίξοων συνθηκών και απρόβλεπτων καταστάσεων.
Το 2ο δεκαήμερο του μήνα είναι και το πιο κρίσιμο που θα κρίνει και το αποτέλεσμα των όποιων πρωτοβουλιών μας.
Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων πρόκειται να έρθει με μια πολύ ενδιαφέρουσα Πανσέληνο -Έκλειψη Σελήνης στις 26 του μήνα, σε σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα, οπότε και θα συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος των όποιων δυσκολιών μας, και θα αναγκαστούμε να αναθεωρήσουμε κάποιες τακτικές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου